ariePHOTOGRAPHICS

By: arie photo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Dec-2008 07:47 Email | Share | | Bookmark
RANCANGAN OUTING PHOTO & EDITING

 

Photographer:SAIFUL REDZUAN
Editing: ARIE

Aku ada prancangan untuk buat PHOTO OUTING sambil mengajar EDITING teknik2 yang ada sesetengah kita gilai....PHOTO OUTING nier mungkin akan aku buat meliputi LIGHTING juga selain dari EDITING dan cara2 untuk mendapatkan gambar yang dikehendaki untuk memudahkan kerja2 editing yang akan dilakukan....nak kata PHOTO OUTING free, x boleh r plak, pasal orang yang mengajar bab lighting aku nak kena bayar gak so aku mungkin akan kenakan bayaran, tapi berpatutan dan mampu untuk dibayar...aku cuma akan amik 5 orang jer untuk 1st PHOTO OUTING ni...ramai2 kang susah lak nak jaga...ini baru cadangan, kalau agak2 ada yang nak sertai dan rasa perlu PHOTO OUTING seperti ni diadakan aku harap leh berikan pendapat di ruangan komen dan jika ada cadangan sila berikan diruangan komen gak....
Bayaran Yuran buat masa ni yang ada dikepala aku dalam sekitar RM150...meliputi aspek pembelajaran diluar dan didalam studio....ada cadangan lain????


Tuesday, 9-Dec-2008 05:22 Email | Share | | Bookmark
last texture

 
 


PHOTOGRAPHER:SAIFUL REDZUAN
EDITING: ARIE

layanzzzzzzzzzzzz.....aku ngah kering idea nak wat manipulation lain...nanti2 kalau dah ada idea aku akan post kat sini n beri serba sedikit step yang aku buat untuk kita kongsi bersama..k....


Monday, 8-Dec-2008 21:30 Email | Share | | Bookmark
EDIT GAMBAR KAMERA COMPACT

 
 
 




pic ni semua dari kamera kompak@compact dan aku edit...
Kamera compact pun boleh maaa.....


Friday, 5-Dec-2008 06:19 Email | Share | | Bookmark
LAST ENTRY FOR TEXTURE

 
 
 



semua foto diatas dishoot oleh SAIFUL REDZUAN dan diedit oleh aku:ARIE
ni kira entry last r untuk pic2 berteraskan texture...lepas ni aku akan upload pic2 yang berteraskan superimposed@collage@montage(yer kot) dan beberapa jenis manipulation lagi...aku harap semenjak aku rajin upload ni ada ler skit memberikan idea2 kepada mereka2 yang sudi menjengah ke FP aku nier...aku x berniat nak bersaing atau tunjuk terer, aku sekadar nak berkongsi dan memeriahkan lagi jer......apa pun...kita jumpa lenkali diupload yang baru..TUNGGUUUUUUUUU!!!


Wednesday, 3-Dec-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
PHOTO EDITING / PLAYING WITH TEXTURE

 
 
 
View all 4 photos...





PHOTOGRAPHER: SAIFUL REDZUAN
EDITING: ARIE


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net