ariePHOTOGRAPHICS

By: arie photo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Jan-2009 09:37 Email | Share | | Bookmark
kehadiran

 


Saturday, 27-Dec-2008 10:52 Email | Share | | Bookmark
MODEL SESSION/PANGSUN HULU LANGAT

 
 
 
View all 7 photos...
Model session yang dibuat di PANGSUN HULU LANGAT pada 25hb Disember 2008 yang disertai oleh: SANI RAHMAN / YUS@DESIRED_USE / HONDA dan juga aku....
Model: ZIE & HONDA (dah xder model lelaki, dia ler gak yang kena,kekekekeke)

Photo & editing: ARIE

Photo & Editing: ARIE

Photo: SANI RAHMAN
Editing: ARIE

Photo & editing: ARIE

Photo:SANI RAHMAN
Editing: ARIE


Sunday, 21-Dec-2008 18:12 Email | Share | | Bookmark
BEKARYA DENGAN JUJUR????

 
 
 
View all 5 photos...




Friday, 19-Dec-2008 18:29 Email | Share | | Bookmark
MANIPULATIONS

 
KONSEP & IDEA LAMA ZAMAN BELAJAR DULU:


Wednesday, 17-Dec-2008 20:07 Email | Share | | Bookmark
ENTRY AKHIR

 
 
 
View all 4 photos...

last entry dari aku sebelum orang menyampah...lagi pun kena rileks kejap dari buat editing nier...ada kerja yang perlu diselesaikan segera...mungkin aku akan update lepas outing yang aku dah rancang dan ingin laksanakan...mungkin orang tak nampak n tak tahu apa yang aku nak buat, dan rasanya memang perlu aku buat dulu dan tunjukkan hasilnya....ok r...aku berehat dulu dari post mengepost ni...panjang umur aku akan update semula FP aku nier.....
ARIOS AMIGOS KANDOS WA BERAMBOS!!!!

kerja x siap.....



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net